Ons team

Mike Philips

Executive | Wingman®

Mike Philips

Mike is een (technisch)bedrijfskundige met een hands-on mentaliteit die zijn analytische vermogen en expertise inzet om organisaties te helpen accelereren. Hij heeft zijn expertise opgebouwd in diverse profit en non-profit organisaties variërend van start-ups tot corporates in binnen- en buitenland. Mike is gepassioneerd ondernemer die enthousiast wordt van complexe vraagstukken op gebied van structuur, commercie en strategie.

Mijn ambitie
Om vanuit Beste Mensen organisaties te ondersteunen bij het faciliteren van organisatiegroei in de breedste zin van het woord.

Expertise van Mike: Projectmanagement, Business Development, Strategie, Special projects en Operations

Direct te bereiken: 06-41 366 391 of
mail Mike

David Ruiz

Business Development | Wingman®

David Ruiz

David zet zijn jarenlange ervaring in op gebied van lead nurturing en business development om groei te realiseren bij klanten van Beste Mensen. David zet zijn kennis en kunde in binnen Beste Mensen en tevens bij klanten van Beste Mensen als Wingman.

Direct te bereiken: 06-53 901 663 of
mail David

Gertjan

Operations | Wingman®

Gertjan

Gertjan is een zelfstandige project en programmanager die multidisciplinaire aanstuurt en organisaties begeleid besluitvormingsprocessen, implementatie & change. Vanuit zijn rollen werkt Gertjan samen met directie of senior management. Zowel in de corporate omgeving als mkb en non-profit. Hij onderscheidt zich door strategisch inzicht te combineren met realisatiekracht. De afgelopen jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan in het managen van key-projecten met een bedrijfskundig brede scope, in vaak politiek complexe omgevingen, met kenmerken van ongebaande paden, innovatie.

Expertise van Gertjan: Strategie-/Organisatieontwikkeling, Scaling-up, Operations, Special Projects, Agile, Proces Optimalisatie.

Stephan

IT | Wingman®

Stephan

Stephan is een enthousiaste, creatief, hardwerkende en sociale jong professional. Van kleins af aan was hij achter mijn computer te vinden. En nu is hij werkzaam in de IT branche ziet hij steeds meer kansen en mogelijkheden. Hierdoor groeit zijn enthousiasme om te blijven ontwikkelen. Zijn kracht ligt in het leiden van projecten en het aansturen van IT teams tot een succesvol eindproduct.

Expertise van Stephan: IT, Project Management en special projects

Marcel

Change Management | Wingman®

Marcel

Marcel is experts op gebied van het realiseren van organisatieverandering. Marcel richt zicht met name op Corporate Revitalization en Turnaround Management, d.w.z. trouble shooting, business improvement, integraties, sluitingen, overnames en specifieke, complexe door tijdsdruk gedreven, veranderingsprojecten

Expertise van Marcel: Ondernemen, Business Development, Strategie-/Organisatieontwikkeling, Scaling-up en Change Management.

Jeroen

Communication | Wingman®

Jeroen

Jeroen studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde afstudeerrichting Taalkunde (VU) en Rechtsgeleerdheid (UvA). Daarnaast volgde hij tal van marketing- en communicatieopleidingen met succes. Werkte na zijn studie enige tijd als docent en als copywriter. Daarna was hij een viertal jaren werkzaam bij het ICT-bedrijf Unisys waarvan het laatste jaar als marketing-communicatiemanager. Was mede-oprichter van Alfabeeld, een communicatie-adviesbureau met trainingsstak. Is veelvuldig gevraagd als interim manager bij overheid en profitorganisaties zoals politie, havenbedrijf Amsterdam, KRO en afvalsturing Friesland.

Expertise van Jeroen: Marketing, Communicatie, special projects en Operations

Mark

Finance | Wingman®

Mark

Mark is een energieke financial met ruime (internationale) ervaring op het gebied van Finance en Business Control bij diverse ondernemingen (zowel interim als in dienst). Hij komt het best tot zijn recht bij organisaties die veel in beweging zijn en waarbij een sterke behoefte is om inzicht te krijgen in de performance van de verschillende onderdelen. Door zijn prettige en duidelijke manier van communiceren is hij in staat om de financiële discipline dichter bij de organisatie te brengen. Mark is op zoek naar een uitdagende financiële managementpositie.

Expertise van Mark: Business Control, Reporting, Financial Planning en Operations.

Nigel

Finance | Wingman®

Nigel

Nigel is sterk in het transformeren van financiële afdelingen en bekwaam in rapportage, audits en business controlling. Nigel heeft sterke communicatievaardigheden waarmee hij snel, makkelijk en op een professionele manier met alle lagen binnen een bedrijf kan schakelen, zelfs in de meest stressvolle situaties. Hij heeft gedurende zijn projecten veel samengewerkt met verschillende financiële en commerciële afdelingen en heeft daardoor een brede kijk ontwikkeld op end-to-end financiële processen.

Expertise van Nigel: Finance, Business Controlling, Financial Management, special projects en Operations

Herma

HR | Wingman®

Herma

Herma is een senior HR-professional met meer dan 15 jaar werkervaring. Tijdens haar carrière heeft ze met succes verschillende complexe en uitdagende veranderingsprocessen geïmplementeerd. Als Senior Manager / Business Partner neemt ze belangrijke beslissingen en bouwt ze sterke relaties op met al haar stakeholders. Herma begrijpt snel de zakelijke behoeften, de financiën en het talenten van de mensen.

Expertise van Herma: HR & Digital Transformation, Change, Agile, Sustainability.

Job

LEAN Operations| Wingman®

Job

Job is een ervaren operations manager en LEAN black belt consultant. Gedurende zijn carrière heeft Job verschillende projecten met succes afgerond op gebied van cost-, change- of plant management

Expertise van Job: Sr. Management, Operational (LEAN) Excellence, Strategy & Growth.

Xander

Special Projects | Wingman®

Xander

Xander is een gedreven professional gespecialiseerd in Tender Management. Hij is accuraat en gedreven, iemand die gaat voor een winnend eindresultaat! In zijn begin jaren van zijn carrière is Xander gestart als business- / pricing analist maar heeft de laatste 12 jaar zijn passie gevonden in Tender Managent. Hij heeft deze rol met succes mogen vervullen bij groot MKB organisaties in verschillende sectoren. Het beste komt Xander tot zijn recht bij het leiden van bid teams bij (EU) aanbestedingen, kwalificeren en evalueren van aanbestedingen. Daarnaast is hij vaak het aanspreekpunt voor prijstechnische, technische of juridische vragen. De orderwaardes van de beantwoorde tenders variëren van € 200.000 t/m € 90.000.000.

Expertise van Xander: Tender Management, Business Analyst, Pricing Analyst en Special projects..

Richard

Finance | Wingman®

Richard

Richard wordt door zijn omgeving gezien als een ondernemende, kritisch, resultaatgerichte finance professional. De afgelopen 20 jaar heb ik diverse finance & control opdrachten uitgevoerd binnen Corporates, MKB, Private Equity en Non-Profit organisaties. Met mijn implementatiekracht en Plug & Play aanpak lever ik een bijdrage aan het verbeteren van de huidige en toekomstige control prestaties. Met als resultaat een betere sturing en beheersing van de organisatie. Naast financiële en ‘business’ kennis heb ik ook ervaring met verandermanagement en innovatie. Door mijn ervaring kan ik mij in een nieuwe omgeving heel snel effectief maken. Communicatief zeer vaardig en Ik word door mijn opdrachtgevers gezien als een sparringpartner voor de business en directie.


Expertise: Business Control, Change (LEAN Red Belt) en Post-Acquisitie management
CONTACT
Albert Einstein -
"Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid."
Albert Plesman -
"Mensen die geen fouten maken, werken niet."
Churchill -
"Een pessimist ziet een probleem in elke mogelijkheid. Een optimist een mogelijkheid in elk probleem."
Peter Gabriel -
"De dromen van vandaag zijn het materiaal van de wereld van morgen."
Confucius -
"Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren als te praten."
Albert Einstein -
"Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal."
Johan Cruijff -
"Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou."
Colin Wilson -
"Dromen worden werkelijkheden voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven."
Maxim Gorki -
"Als werken aangenaam is, is het leven vreugdevol. Als werken een plicht is, is het leven slavernij."
Robert Ascham -
"Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen."
Galilei -
"Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf."
Confucius -
"Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken. "
Seneca -
"Niet omdat de dingen moeilijk zijn, durven wij niet, maar omdat wij niet durven zijn de dingen moeilijk."
Rabindranath Tagore -
"Je kunt de zee niet oversteken door alleen naar het water te staren."
Abraham Lincoln -
"Wie niet in staat is een fout te maken, is tot niets in staat."