Hoe kom je erachter wat je doel is?

Een veel gestelde vraag betreft doelstellingen

Om erachter te komen wat uw doel is, begint u met het beantwoorden van deze vragen: Wat wil ik met mijn bedrijf bereiken? Wil ik meer toepassingen of andere doelen? Kun je je doelen op een of andere manier meten? Zo ja, denk dan na over hoeveel geld dat waard zou zijn en of het iets meetbaars is zoals een bepaald aantal downloads per maand of dag. Het maakt niet uit welke maatstaf je kiest, maar het punt is dat als je eenmaal een idee hebt voor succes (de meeste mensen hebben er maar één nodig), schrijf dan alle stappen op die nodig zijn om daar te komen (subdoelen). De volgende stap zal afhangen van de vraag of dit nieuwe plan haalbaar is voor jezelf.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.