Wingman

Een Wingman is een versterking of gelijkwaardige copiloot voor bestuurders of managers met een complex vraagstuk of die hiervan nog geen concreet beeld hebben. Van een extra paar handen voor margeverbetering, organisatie- of budgetoptimalisatie tot volledige professionaliserings- en verbeterprogramma’s.

Met een Wingman haalt u een vertrouwenspersoon in huis, iemand waar u op hoog niveau mee kunt sparren. Een strategische partner die verandering brengt, terwijl de continuïteit van de operatie geborgd is.

Onze aanpak

Wij kijken eerst naar uw vraagstuk en starten vervolgens een uitgebreid intake- en matchingsproces om de juiste kandidaat-Wingman aan te stellen. Iemand met de juiste kwalificaties en trackrecord. Die perfect past binnen de specifieke cultuur van de organisatie. En die in staat is om de organisatie veilig en effectief van A naar B te loodsen.

Ook op persoonlijk vlak is een klik tussen Wingman en opdrachtgever belangrijk. Zodat zij elkaar blindelings kunnen vertrouwen.

Een of meerdere Wingmen worden vanaf de conceptfase betrokken bij uw project. Zij hebben de juiste expertise waardoor ze waardevolle input leveren bij het opstellen van het projectvoorstel. In deze conceptfase wordt ook het profiel van de Wingman duidelijk.

Een compleet netwerk

Een Wingman opereert niet alleen. Hij of zij heeft altijd de kennis en kunde achter de hand van andere Wingman uit het netwerk van Beste Mensen.

Als er een specifieke expertise ontbreekt, wordt deze flexibel aangevuld vanuit het Wingman-netwerk. Alle Wingmen hebben tussentijds contact over hun projecten met andere Wingmen, voor een frisse blik. Zo komen we met elkaar tot de beste resultaten en nieuwe inzichten.