Hoe maak je een GAP-analyse?

Een veel gestelde vraag betreft GAP-analyse

Een GAP-analyse is een geweldige manier om wat u hebt te vergelijken met het gewenste prestatieniveau voor uw toekomst. Om dit te doen, volgt u best drie stappen: verzamel de huidige resultaten (materiaal), denk na over hoe goed de mensen hun werk doen en of ze voldoen aan de competentievereisten (prestatieniveau) en neem dan deze twee lijsten – de ene lijst zijn de punten die moeten worden verbeterd of verbeterd met de huidige technieken/tools; de andere lijst zijn de dingen die moeten blijven zoals ze zijn om de vooruitgang later niet te belemmeren. De volgende stap is het in aanmerking nemen van beide reeksen gegevenspunten bij het bekijken van de vergelijkende statistieken van de grafieken, zodat u weet waar tussen beide lacunes bestaan alvorens wijzigingen aan te brengen.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.