Wat is de rol van een HR business partner?

Een veel gestelde vraag betreft Human Resources

De rol van een HR-businesspartner bestaat erin strategisch advies te geven over en met de HR-afdeling. Hij bekijkt personeelszaken vanuit een ander perspectief en komt vaak binnen als iemand die een fris inzicht kan bieden in de dynamiek van de organisatie. De zuiverste vorm van deze rol bestaat erin te beoordelen wat er moet worden aangepast binnen het personeelsbestand van het bedrijf; ze ondersteunen echter ook managers door algemene begeleiding te bieden, wat van alles kan inhouden, van het invullen van formulieren tot het opstellen van functiebeschrijvingen.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.