Wat is een transformationele positionering?

Een veel gestelde vraag betreft Positioneringsstrategie

Een transformationele positionering is een unieke en creatieve manier om je product te branden. Een bedrijf kan dit doen door gebruik te maken van de kracht van persuasieve communicatie waarmee een interessante boodschap over hun producten wordt gecreëerd die hen onderscheidt van concurrenten.

Een succesvolle transformationele positionering zal een aantrekkelijke, wenselijke, uitmuntende levensstijl creëren voor haar klanten die er genoeg plezier aan beleven om premium prijzen te betalen vanwege kwaliteitskenmerken of -voordelen, alsmede zich goed voelen over zichzelf omdat ze voor zo’n levensveranderende optie hebben gekozen!

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.