Wat is het verschil tussen Scrum en Agile?

Een veel gestelde vraag betreft Agile

Het verschil tussen Scrum en Agile is kan worden beschreven als. Scrum is een framework dat wendbaar werken mogelijk maakt. Agile softwareontwikkeling, of gewoon “agile” zoals het woord van toepassing is op productbeheer en marketingstrategie in het algemeen, betekent snel reageren op veranderingen in plaats van verouderde plannen uit te proberen omdat ze op de automatische piloot stonden voordat de wereld om hen heen veranderde. Opschalen met wendbaarheid verzekert dat u klaar zult zijn wanneer uw klanten van gedachten veranderen over welke producten zij nodig hebben – het is dus niet alleen belangrijk vanuit een interne oriëntatie, maar ook extern gericht op de behoeften en wensen van de klant.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.