Wat is marketing doeleinden?

Een veel gestelde vraag betreft doelstellingen

Marketingdoeleinden is een brede term die vele dingen kan betekenen. Traditioneel verwijst marketing naar alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen;.

Marketing is vandaag echter geëvolueerd tot zoveel meer dan alleen maar reclame maken voor iets wat je verkoopt en er geld mee verdienen.

Het omvat nu alles daartussenin: branding van je product, online contact leggen met klanten (of sociale media), een advertentiecampagne creëren die mensen op hun niveau bereikt – datgene waarin ze op een bepaald moment geïnteresseerd zijn – en ze enthousiast maken over wat je aanbiedt, terwijl je ze gemakkelijk toegang biedt om het te kopen als ze dat willen.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.