Wat is typisch Lean?

Een veel gestelde vraag betreft Lean

Lean is een term die in de jaren 1990 door Womack & Jones werd bedacht om een organisatiecultuur te beschrijven die gericht is op het voorkomen van verspilling. Verspilling kan worden gedefinieerd als het gebruik van tijd, mankracht of materiaal en met een zorgvuldig beheer van deze middelen zal de productiviteit toenemen. Bij het afstemmen van de productie op hun behoeften wordt rekening gehouden met zowel de externe als de interne klant: collega’s die andere afdelingen binnen deze organisatie vormen, hebben ook verwachtingen van wat er vervolgens van dit bedrijf verwacht wordt.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.