Wat zijn afdelingsdoelstellingen?

Een veel gestelde vraag betreft doelstellingen

Afdelingsdoelstellingen geven duidelijkheid en richting aan uw team. Op basis daarvan kunt u een vertaalslag maken naar individuele doelen voor de medewerker, maar ook naar taken en activiteiten voor de medewerkers.

Voorbeeld van afdelingsdoelstellingen

aten we zeggen dat een van uw afdelingsdoelstellingen is om de klanttevredenheid over onze service met 20% te verhogen. U zou deze doelstelling kunnen vertalen in een uitvoerbaar doel als “verhoog de gemiddelde enquêtebeoordeling van 3/5 sterren (60%) naar 4 of 5 van de vijf sterren” Nu we enkele meetbare criteria hebben opgesteld, zal het gemakkelijker zijn bij het beoordelen van de voortgang bij het vangen van laaghangend fruit zoals te late leveringen of gemiste deadlines, omdat dit meer waarschijnlijke indicatoren zijn dan een getal dat uitsluitend gerelateerd is aan klantfeedback onderzoeken.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.