Wat zijn prestatiedoelen?

Een veel gestelde vraag betreft doelstellingen

Prestatiedoelstellingen hebben betrekking op een verbetering van de prestaties vergeleken met uw eerdere resultaten. Ze kunnen echter zowel positief als negatief zijn, afhankelijk van de intentie van degene die een doel stelt. Bijvoorbeeld meer tijd besteden aan het afwerken van taken of juist minder tijd besteden, omdat je het gevoel hebt dat er te veel druk op jezelf wordt gelegd door anderen bij het stellen van deze specifieke doelen. Het belangrijkste om te onthouden is dat dit soort doelstellingen altijd specifiek moeten zijn en realistische verwachtingen moeten hebben, zodat men weet wat er moet worden aangepast als er veranderingen in de routine moeten plaatsvinden.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.