Wat zijn SMART doelstellingen?

Een veel gestelde vraag betreft doelstellingen

SMART-doelen zijn een manier om ervoor te zorgen dat uw doelen werkelijkheid worden. Het acroniem staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Je moet ervoor zorgen dat het specifiek is over wat je wilt van het doel, zodat er geen verwarring of onduidelijkheid is aan beide kanten over hoe dit zou kunnen worden bereikt; meet wanneer mogelijk door het stellen van doelstellingen met meetpunten waartegen de voortgang kan worden bijgehouden; vermeld wie ze zou accepteren als haalbaar (d.w.z. de baas) en geef jezelf genoeg tijd om ze uit te voeren.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.