Welke elementen spelen een rol bij het bepalen van de positionering?

Een veel gestelde vraag betreft Bedrijfspositionering

De elementen die een rol spelen bij het bepalen van de positionering zijn de klanten, de concurrenten en de doelgroep. Het is belangrijk om kwalitatieve interviews te houden met uw klantenbestand en ook te onderzoeken wat hun bestaande beeld van de concurrentie kan zijn. Typisch is dat degenen die er al langer zijn, waarschijnlijk negatievere gevoelens zullen ontwikkelen over nieuwkomers omdat zij de status quo verstoren (d.w.z. alles of niets). Ze willen ook dat mensen zich voortdurend op hen richten, wat er vaak toe kan leiden dat consumenten producten links laten liggen als er te veel tegelijk wordt geadverteerd, vooral als gevolg van verzadiging door sociale-mediaposts zoals Instagram-advertenties waarbij je toch al sneller scrollt dan kwaliteitsinhoud leest!

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.