Welke soorten doelstellingen zijn er?

Een veel gestelde vraag betreft doelstellingen

De soorten doelen die er zijn, zijn persoonlijke, individuele prestaties zoals fysieke en gezondheidsdoelen. Er is ook professioneel succes dat moet worden nagestreefd in zakelijke of bedrijfscontexten met teamgerichte doelstellingen zoals omzet en afdelingsgebonden verkoopquota.

Sommige mensen stellen spirituele doelen voor hun leven, terwijl anderen meer emotionele vervulling willen door een gezinsleven in plaats van een baan die veel tijd in beslag neemt maar goed betaalt (of omgekeerd).

Andere mensen hebben misschien nog geen specifieke plannen, zij weten alleen welk soort werk hen gelukkig maakt op het meest basale niveau bij het overwegen van deze verschillende opties vanuit verschillende invalshoeken tijdens dagelijkse denkprocessen.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.