Team

Mike Philips

Mike is afgestudeerd (technisch)bedrijfskundige met een hands-on mentaliteit die zijn analytische vermogen en expertise inzet om organisaties te helpen accelereren.

Hij heeft zijn expertise opgebouwd in diverse profit en non-profit organisaties variërend van start-ups tot corporates in zowel binnen- als buitenland. Een gepassioneerd ondernemer die enthousiast wordt van complexe vraagstukken op gebied van structuur, operatie, commercie en strategie.

Mijn ambitie

Vanuit Beste Mensen organisaties ondersteunen bij het faciliteren van organisatiegroei in de breedste zin van het woord.

Mike’s expertise: projectmanagement, business development, strategie, operations en special projects.

Direct te bereiken: 06-41 366 391 of mail Mike.

David Ruiz

David zet zijn ruime ervaring in op gebied van business development in om groei te realiseren bij de relaties van Beste Mensen.

Tevens is David inzetbaar als Wingman, voor projecten op het gebied van sales en commercie en heeft daarmee direct impact op het behalen van de commerciële ambities van opdrachtgevers.

Mijn ambitie

Vanuit mijn rol, organisaties te voorzien van kwalitatief hoogwaardige contacten. Zoeken, vinden en binden van relaties voor Beste Mensen en opdrachtgevers.

Direct te bereiken: 06-53 901 663 of mail David.