Wingman

Wat is de definitie van Wingman?

Wingman betekent een persoon met vertrouwen in uw bedrijf, iemand met wie u op hoog niveau kunt praten. Een strategische partner die verandering teweeg kan brengen, terwijl de continuïteit van de operatie gewaarborgd blijft.

Wat is een Wingman van Beste Mensen?

A Wingman is a reinforcing or equal copilot to directors or managers with a complex issue, or who don’t have a specific idea yet. From an extra pair of hands to improve the margins, company or budget optimization to full professionalization and improvement programs.

Wat is een Wingman netwerk?

Er wordt gebruik gemaakt van een Wingman netwerk wanneer er een specifieke expertise ontbreekt. Deze expertise wordt dan flexibel aangevuld vanuit het Wingman-netwerk. Alle Wingmen hebben tussentijds contact over hun projecten met andere Wingmen, voor een frisse blik. Zo komen we met elkaar tot de beste resultaten en nieuwe inzichten.

Wat is de aanpak van een Wingman van Beste Mensen?

Een Wingman van Beste Mensen kijkt eerst naar uw vraagstuk en start vervolgens een uitgebreid intake- en matchingsproces om de juiste kandidaat-Wingman aan te stellen. Iemand met de juiste kwalificaties en trackrecord. Die perfect past binnen de specifieke cultuur van de organisatie. En die in staat is om de organisatie veilig en effectief van A naar B te loodsen.

Who are we?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.