Wat doet een Interim Manager?

Een veel gestelde vraag betreft Interim Manager

Interim managers zijn belast met het beheer en de ondersteuning van een team van werknemers, het voorstellen van verbeteringspunten op algemeen of professioneel niveau aan de directie, het opstellen van verslagen of jaarrekeningen, en het uitvoeren van specifieke beleidsmaatregelen.

Interim managers werken vaak in het kader van tijdelijke projecten kostenbesparingsoefeningen of bedrijfsherstructureringen, waarbij zij misschien een beperkte investeringsbevoegdheid hebben, maar toch een belangrijke inbreng en steun kunnen geven die anders van geen enkele afdeling binnen een organisatie beschikbaar zou zijn.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.