Executive Search

Wat is de definitie van Executive Search?

Executive Search betekent het vinden van de juiste kandidaat voor een baan. Het wordt door professionele bedrijven opgezet om iemand te vinden die uitstekend bij een bedrijf past en wordt vaak gebruikt wanneer er intern geen geschikte kandidaten zijn gevonden en andere wervingsmethoden zijn uitgeput.

Wat is Executive Search?

Executive Search is de ideale manier om passieve kandidaten te bereiken die niet op zoek zijn naar een baan, maar wel geïnteresseerd zouden zijn in uw bedrijf. Executive search helpt bedrijven door hen in contact te brengen met kandidaten van hoog kaliber die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.