Hoe word je Interim-Manager?

Een veel gestelde vraag betreft Interim Manager

Om interim-manager te worden zijn veel vaardigheden en kwalificaties nodig. Om te beginnen hebt u een universitair diploma nodig in het vakgebied dat voor u van belang is, en een ruime werkervaring die blijk geeft van deskundigheid of leidinggevende capaciteiten. Naast de technische kwestie van hoe u zich in alle aspecten van het proces presenteert (van sollicitaties tot sollicitatiegesprekken), zijn er enkele belangrijke kwaliteiten waarover goede interim managers beschikken – de meest cruciale is een analytisch vermogen van hoog niveau, gekoppeld aan uitstekende communicatievaardigheden, zodat zij teams kunnen leiden in moeilijke tijden wanneer de dagelijkse gang van zaken wordt verstoord door organisatorische veranderingen.

Lees ook: Wat is de definitie van

Maak kennis met onze Wingmen

Wilt u meer informatie over een of meer van onze Wingmen, vul dan het formulier in en we sturen u een uitgebreid profiel toe.

Wie zijn wij?

Beste Mensen bestaat uit een selectieve groep ondernemende interim-professionals die hun kennis, kunde en netwerk bundelen. Het is hun ambitie de verwachtingen van bestuurders, directies en managers te overtreffen, bij de inhuur van interim-professionals en bij de realisatie van (complexe) organisatieveranderingen.